Μια in progress περφόρμανς για το σερβιτοριλίκι, παράσταση με εξεταζόμενο υποκείμενο την Σερβιτόρα, που αξίζει την προσοχή μας.

Λεπτομέρειες:

Το έργο εξετάζει την απόσταση μεταξύ εργαζόμενης και εαυτής, την αστική κατάθλιψη, τον έρωτα, τα εργατικά ατυχήματα, την ενήλικη ματαίωση, τα μισά ένσημα.
Το πλυντήριο πιάτων μεταμορφώνεται σε ιπτάμενο χαλί, τα φλιτζάνια του καφέ γίνονται φίλες μας και μικρά ζωύφια θέτουν υπαρξιακά ερωτήματα.

Ολόκληρη η παράσταση είναι αφιερωμένη στην a.a.m, η οποία είναι προσφάτως αποφυλακισμένη μητέρα δύο αγοριών. Ολόκληρη η παράσταση είναι ένα ερώτημα «με τι όρους, από ποιον και για ποιον παράγεται η τέχνη». Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν σε εκείνη, όχι σαν κίνηση φιλανθρωπίας, αλλά σαν αναπόσπαστο κομμάτι διερεύνησης των ορίων της τέχνης και της αλληλεγγύης που μπορεί αυτή να παράξει.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν λειτουργήσαμε ως ειδικοί, έγινε προσπάθεια άρσης των ορίων σκηνοθέτη-ηθοποιού. Σκοπός δεν είναι μόνο να σταθούμε δίπλα στον αγώνα της a.a.m, αντιλαμβανόμαστε τη θεατρική σκηνή σαν το χώρο και το μέσον μιας συλλογικής διαδικασίας.

Σύλληψη-Κείμενα: μκχ

Πρωταγωνιστούν:

Αθηνά  Κ.
Εκάτη
Στέλλα Τ.Σ
και «η φωνή»

Πρωτότυπη Μουσική

Don Petersen
Floating Sound Nation / Alfredo Chuidian
Jeremy Fleurot
Milo Minderbender

Μουσική Επιμέλεια- Επιμέλεια Ήχου:

Σπύρος Μακρής

Creative Art- Σχεδιασμός αφίσας:

a.a.m

Πληροφορίες παράστασης:

Όνομα : Μονό καπουτσίνο για τέσσερα χέρια
Ημερομηνία  Γέννησης : 21, 22 & 27.6.2019
Τοπος: Κε.Με.Θετ, Κοίλης 23, Άνω Πετράλωνα

Ώρα: 21:00

*** απαραίτητη η κράτηση θέσεων λόγω περιορισμένου χώρου***
–> μήνυμα στη σελίδα
ή
–> στο τηλέφωνο 6982400526 | καθημερινά 19.00-22.00

Είσοδος ελεύθερη- Κουτί Οικονομικής Ενίσχυσης

https://www.facebook.com/events/1640132016117517/

Προηγούμενο ΆρθροΣτεφανία Ορφανίδου: «Με τη φωτογραφία δημιουργώ τη δικιά μου ιστορία»
Επόμενο ΆρθροΠροβολές Βίντεο & Εκδήλωση – Συζήτηση: Να γίνουμε η ηχώ της εξεγερμένης αξιοπρέπειας!
Η πόλη Κ φιλοδοξεί να είναι ένα σάιτ ποικίλης ύλης για την πολιτική από τα κάτω και την τέχνη, στην εγχώρια και τη διεθνή τους διάσταση. Η συντακτική ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται με την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, τις τέχνες, την πολιτική και κοινωνική θεωρία, και συμμετέχουν σε κοινωνικά και πολιτικά κινήματα . Οι αναζητήσεις της ομάδας εκτείνονται, μεταξύ άλλων, στα πεδία των πολιτικών ανοιχτών συνόρων, της κατάργησης των φυλακών, και της αποδόμησης των συστημικών ΜΜΕ και της αστικής δικαιοσύνης Η πόλη Κ είναι ο προορισμός στο εμβληματικό Κιβώτιο του Άρη Αλεξάνδρου. Για μας προσλαμβάνει τον χαρακτήρα της κομμουνιστικής ουτοπίας και όλες τις χίμαιρες τις οποίες μπορεί αυτή να εμπεριέχει. Μερικά μονοπάτια προς μια ελευθεριακή ουτοπία θα επιχειρήσουμε κι εμείς να ιχνηλατήσουμε μέσα από το εγχείρημά μας, με οδηγούς την κριτική πληροφόρηση, τη φαντασία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σε ένα ελεύθερο διαδίκτυο.